WIE BEN IK?


Gepassioneerde dierenliefhebber met een groot hart voor honden. Al van kleinsaf aan kon je mij bij de dieren in de buurt vinden. Vanaf mijn 12 jaar ben ik met het fototoestel van mijn grootvader op pad gegaan om van al die beestjes foto's te nemen. Ik volgde een cursus DOKA (donkere kamer ontwikkeling) maar ben uiteraard overgeschakeld naar digitale fotografie. 


Ik heb zelf 2 golden retrievers en een oudduitse herder pup. Mijn golden mannen hebben mij geïnspireerd voor de naam van mijn bedrijfje want uiteindelijk "LIFE WITH A DOG IS GOLDEN"

Sinds 3 jaar ben ik professioneler met mijn fotografie beginnen omgaan. Ik heb verschillende workshops gevolgd ook bij internationale fotografen zoals Monica Van Der Maden, Alicja Zmyslowska, Iwona Podlasinska,  Anne Geier en Yardan Kaplan.


Hierdoor kan ik in de workshops die ik geef, een brede waaier aan tips en tools aanbieden zonder dat jij die grote investeringen hoeft te doen.


Ik heb in een aantal fotografie competities ook reeds erkenningen behaald en ook van klanten al prachtige feedback ontvangen. Daarvoor doe ik het.

Om mensen mooie herinneringen te kunnen bezorgen.


Reviews klantenWauw! Wat een fantastische ervaring! Dankjewel Katja voor de leuke fotoshoot! De hele zondag was ik mezelf aan het afvragen of dit wel ging lukken. Mijn 2 honden zijn nogal schuw, vooral Rover...

Maar door Katja haar goeie aanpak was IK en ook mijn honden onmiddellijk op hun gemak! Ik was aangenaam verrast! Ze heeft de voeling, tact en ervaring! Echt Super! Doe zo verder zou ik zeggen!


Els Vandervelde


Super toffe en sociale madam! Weet hoe ze met jonge puppy’s moet omgaan en met de baasjes als die hun geduld een beetje verliezen Doet ook haar best om ervoor te zorgen dat de hondjes op hun gemak zijn

Kent mooie plekjes, leuke poses en gaat er helemaal voor om telkens het beste uit elke foto te halen!

Wij zijn super blij met onze foto’s en weten waar we moeten zijn als we nog eens een shoot willen.


Eline Engels

Katja is een geweldig getalenteerde fotografe met een gigantisch hart voor honden. Het belang van de hond staat centraal tijdens een fotoshoot en ze zorgt er steeds voor dat zowel baas als hond op hun gemak zijn. Katja houdt van spontane foto’s waardoor er een ontspannen sfeer was.
De foto’s zelf zijn prachtig. Ik was niet zeker hoe een fotoshoot ging gaan met een jonge puppy, maar Katja had veel geduld en gaf tips zodat ze hem toch mooi kon fotograferen. De resultaten zorgden voor tranen in mijn ogen.
Mijn honden staan op de foto zoals ze zijn. Ze zijn ontspannen en de foto’s zijn niet over-geposeerd. Deze foto’s gaan we een leven lang koesteren en wanneer onze puppy wat groter is, boeken we zeker en vast opnieuw.

Katja, heel erg bedankt voor de fijne shoot en de ongelofelijk mooie foto’s!


Alexandra-Rhea Mertens

Een super aanpak...

heerlijk geduld...

mooie inzichten...

maar bovenal PRACHTIGE resultaten!!!


Lob Braeken


Katja neemt niet alleen prachtige foto’s, ze neemt tevens de tijd voor jou, de hond(en) en haar klantjes in het algemeen. Met gevoel voor humor en aanleg om met dieren om te gaan kan ze het mooist mogelijke plaatje schieten. Bovendien is ze heel open in communicatie, eerlijk in prijsopgave en flexibel naar wensen van de klant. Aanrader!


Elke Frix


Super lieve vrouw, heel veel geduld en een hart van goud voor de woefkes. Mijn golden is 12 jaar maar ook als het allemaal wat langer duurt is dit geen probleem. Katja is een topper!


Sara Van Genechten

Geweldige fotografe die haar tijd neemt met prachtige resultaten.


Cindy Denil

Geduldig, goede feeling met honden en prachtige foto's


Jirka Asselberghs

Topervaring & topfoto's


Bram Scheers


Topmadam en fotografe! Mijn hondje is absoluut niet sociaal en wil niet aangeraakt worden door vreemden doordat ze ziek is. Dit werd 100% gerespecteerd, waarvoor dank! En toch wist ze het klaar te krijgen om prachtige foto’s te maken. Zo tevreden van het eindresultaat en tijdens de shoot voelde mijn hondje en ik ons zeker op ons gemak! Zeker een aanrader! Ik ben héel tevreden!


Femke Albert


Topdame met ontzettend veel geduld en respect voor de eigenheid van de hond. Dit resulteert in prachtige foto's stuk voor stuk. Echt een aanrader!


Kristel Daelemans

Katja overtreft steeds alle verwachtingen...
Als zij foto's neemt van je viervoeter, mag je gegarandeerd de zakdoeken klaarzetten voor de resultaten. Ze weet op de een of andere manier steeds de perfecte setting en het meest magische licht te vinden! Daarbij is ze ook nog eens geweldig met dieren en een heel sympathieke, warme, lieve vrouw. Alles verloopt zelfs zo spontaan dat je niet eens merkt dat er een camera in de buurt is. Aanrader!!!


Steffi Verhelst

Superleuke fotoshoot met Pippa, onze Lagotto. Het was niet evident, Pippa wou liever rond rennen en spelen in plaats van netjes te poseren 😉 maar Katja heeft dat perfect aangepakt, met heel veel geduld en professionaliteit. Wij zijn super tevreden van de prachtige foto’s van onze hartendief, een mooie herinnering die zeker voor herhaling vatbaar is! Ik kan alleen maar aanbevelen!


Annick Falckenbach